mandag, september 24, 2007

En banebrytende teknologi irl

Det har kommet en ny banebrytende teknologi innenfor kommunikasjon. En måte å få kontakt med andre mennseker på helt direkte. Du slipper å taste inn på en mobil eller et tastatur, du kan snakke, nesten som i telefonen eller over skype, bare det at du i tillegg ser personen du snakker sammen. Men jeg snakker om noe bedre enn webcam altså, for du kan virkelig se personen i 3D ikke bare på en skjerm, og du kan faktisk til og me lukte hvilken parfyme personen har og om du kan vil kan du til og med gi personen en varm, god, ekte klem.

For en utrolig fantastisk teknologi!! En teknologi som bare vår Gud kan ha skapt. Meg og Stian pleier å kalle det irl. Alt det andre er jo bare tilbakegang i teknologi, litt sånn som den nye mobilen min...typisk menneskelagt. Hvorfor bruke taster når du kan bruke stemmen? Hvorfor bruke skilles av med en skjerm når du kan gi noen en klem? Virkelig tilbakegang i teknologi må jeg si..

Så derfor sitter jeg her og blogger og sender meldinger og snakker med folk på msn, istedet for å nyte vårs Herres største lansering av dem alle, irl, sammen med mine venner her på SALT som sikkert sitter i peisestua og diskuterer pinse for alle eller rare arendølinger eller noe sånnt nå. Livet er paradoksalt og jeg skriver under på Paulus sitat foran Sokrates sitt - Jeg vet hva jeg bør gjøre, men det er det jeg ikke bør gjøre at jeg gjør.

2 kommentarer:

Leif Arne Kalleland sa...

Denne teknologien skal utelukkende brukes til å komme i kontakt med gamle venner, opprettholde kontakt og sørge for at man får møte venner så ofte som mulig i real life, med klemming & det hele.... men det viste du vel egentlig ;)

Eli sa...

hehe..ja jeg visste vel egentlig det..det bare virker ikke som om vi alltid klarer å bruke teknologien utelukkende til det..